A L'ENTORN DEL SANTUARI, EL OCELLS JA FESTEGEN AMB ELS SEUS CANTS LA PROXIMITAT DE LA PRIMAVERA. TOTS REFILEN I PREPAREN ELS SEUS NIUS PER TAL DE FER COINCIDIR EL NEIXEMENT DELS SEUS POLLETS AMB EL PROVIDENCIAL ESCLAT DELS INSECTES!!!

VENIU I ESCOLTEU-NE LA MÚSICA...

AVUI, DISSABTE 25 DE MARÇ, HA FET UNA NEVADETA BEN MACA. (Vegeu-ne la fotografia més avall)


DILLUNS I DIMARTS TANCAT PER FESTA SETMANAL
Seguiu-nos també al twitter: @santbellmunt


LES BESTIOLES DE BELLMUNT

Aquesta secció pretén aportar una petita mostra de la fauna que podem trobar a l'entorn del Santuari de Bellmunt. Hi constaran només aquelles espècies que hagin pogut ser fotografiades en aquest entorn. De moment podem començar per les PAPALLONES NOCTURNES que visiten el santuari les nits càlides d'estiu, atretes pels llums de l'escala exterior de l'edifici.La secció "LES BESTIOLES DE BELLMUNT" segueix creixent i s'amplia amb la branca dels ESCARABATS. Comencem amb l'espectacular Rosalia Alpina, un preciós escarabat blau les larves del qual es mengen la fusta morta.


Una nova ampliació de la secció "BESTIOLES" dedicada als ocells de Bellmunt. L'encetem en ocasió de la visita que ens ha fet aquests dies al Santuari un ocellet migratori, habitant de l'Àrtic que no havia estat mai observat a Osona. Es tracta del SIT BLANC (Plectrophenax nivalis) que amb l'última onada de fret a Europa, ha viatjat més al sud del que acostuma a fer.

Novembre, 2010 UN OCELL MAI VIST A LA COMARCA D'OSONA, HA PASSAT UNS QUANTS DIES A L'ENTORN DEL SANTUARI DE BELLMUNT!! Es tracta d'un mascle de Sit blanc, (Plectrophenax nivalis)un ocell que habita a la zona àrtica i que a l'hivern migra fins a l'Europa Central. Probablement a causa de l'onada de fret que s'ha produit darrerament a Europa Nord, aquest exemplar ha baixat una mica més fins a arribar a Catalunya. Vegeu-ne aquí les fotografies que li vam fer a Bellmunt. i llegiu la notícia a Osona Comarca.

SERVEIS DEL SANTUARI DE BELLMUNT

Tels.: 93 744 7107 - 638 343 992

A Bellmunt hi trobareu servei de bar, restaurant, hostatgeria i refugi. Hi podreu esmorzar, dinar o sopar en aquests horaris:DILLUNS I DIMARTS: TANCAT

DIMECRES OBERT A PARTIR DEL MIGDIA

DIJOUS: de 10:00 a 22:00

DIVENDRES: de 9:00 a 22:00

DISSABTE: de 8:30 a 22:00

DIUMENGE: de 8:00 a 18.00
PREUS

De la carta: de 12 a 25 €

Menú especial per a grups: 20€

De l'hostatgeria: 25€ per persona i nit, o bé 45€ la mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar)

Del refugi: 4'50€NO COBREM AMB TARGESPlaces de l'hostatgeria: 15

Places del refugi: 20El primer diumenge de cada mes, es diu missa a les 12:30

___________________________________________________________________________

AQUEST ÉS UN BLOG AMB VOCACIÓ DE PÀGINA WEB I NO TÉ SECCIÓ DE COMENTARIS

_____________________________________________________________________________